RSS Enviar a un amic Imprimir
engespcat

DISCOVER

Material relacionat: links fotografies
DISCOVER
Més de 100 milions de persones a Europa són cuidadors

Integració de components e-learning per a cuidadors sota una plataforma unificada

La plataforma DISCOVER i el seu model lliurable fa referència a l'actual manca de competències digitals dels cuidadors formals i informals i a l'absència de formació en aquest àmbit, signitivativa donat l'augment del nombre dels cuidadors en temes de salut a llarg termini i persones preocupades per la salut i el benestar.

Ja hi ha més de 100 milions de persones a Europa que tenen cura d'un membre de la família, parent o amic. Això, juntament amb una alta taxa d'envelliment, l'augment de la població amb discapacitats i malalties a llarg termini, les restriccions financeres en el sector públic en la provisió de cures i suport a la unitat de cura personal i vida independent, repercuteix en què els cuidadors tinguin cada vegada més exigències imposades i realitzin tasques més complexes.

DISCOVER desenvolupa nous continguts digitals de formació professional, sobre la base de les necessitats dels cuidadors, utilitzant la tecnologia més apropiada per arribar als cuidadors. La plataforma DISCOVER serà el model europeu de formació per als proveïdors d'atenció pel que fa a la capacitació digital. Es posarà en pràctica 4 bancs de proves a Birmingham, Països Baixos, Tessalònica i Zamora / Valladolid. En els bancs de proves s'utilitzaran la plataforma DISCOVER per impartir formació als cuidadors. Tota la matèria d'aprenentatge serà produïda, inicialment en quatre llengües nacionals: Neerlandès, Anglès, grec i espanyol.

Per obtenir més informació o involucrar-se en el projecte visita DISCOVER a www.discover4carers.eu

Més de 100 milions de persones a Europa són cuidadors

Més de 100 milions de persones a Europa són cuidadors

 
DISCOVER

DISCOVER

Dani Blanco

R+D Project Manager - RDi Area
Contactar

Partners

AUTH
BBC
Fundacin INTRAS
Cetemmsa
HDTI
CASALA
THE OPEN UNIVERSITY

mapa web    avís legal    política de privacitat    formació    cetemmsa@cetemmsa.com
 
©2009 Fundación Privada Cetemmsa - Av. d'Ernest Lluch 36 - Parc Científic i de la Innovació TecnoCampus - 08302 Mataró - Barcelona - ESPANYA
Tel. (34) 93 741 91 00 Fax. (34) 93 741 92 28